Tilknyttede Foreninger / IFN's Kunstvenner

IFN's Kunstvenner

BAGGRUND

Her i byen har vi en velfungerende kunstforening, IFN’s Kunstvenner.
Kunstforeningen blev dannet for 20 år siden, på initiativ af Henrik Niss. Så vidt vi ved, er vi landets eneste kunstforening med tilknytning til en idrætsforening. I klubben færdes dagligt mange mennesker, især mange børn og unge. Vi føler os overbeviste om, at lige så godt, det er for de unges fysik at dyrke idræt, lige så godt er det for deres psyke, at opleve spændende grafik og malerier, som kan sætte fantasien i gang og give nogle helt andre indtryk end dem, man kan få ude på sportsbanerne.
 

AKTIVITETER
Vi har ca. 4 udstillinger i klubbens lokaler i løbet af året og herudover den store udstilling i hallen ”Nørhalne Viser Kunst”, der foregår den første weekend i februar hvert år. Der er omkring 200 medlemmer i kunstforeningen og etmedlemskab koster 100 kr. om året. Som medlem er man med i lodtrækning om indkøbt kunst ved den årlige generalforsamling. Herudover arrangeres forskellige aktiviteter for medlemskredsen samt andre interesserede, herunder eksempelvis mal-selv-aftener og udflugter.

Alle, som har lyst, kan optages som medlem

 

NÆRMERE INFO
Du kan læse mere om kunstforeningen og dens aktiviteter på foreningens hjemmeside.

Har du spørgsmål eller har du lyst til at blive medlem, er du velkommen til at kontakte: Trine Schultz (formand): schultz.trine@gmail.com / tlf. 20 91 01 06

 
 
KONTAKT:
  • Hjemmeside: ifnskunstvenner.dk
  • Mail: schultz.trine@gmail.com
  • telefon: 20 91 01 06
  • Nørhalne Viser Kunst